Wat wij leveren.

Binnen CoffeeBottle hebben we een focus op online media en interactie. Wij helpen bedrijven bij het goed inzetten van verschillende soorten media online.
Social media

Het krijgen van klanten via online media begint bij een goede online aanpak via de juiste social media kanalen en content. Welke content zet je waar en wanneer in?

Design

Hoe zorg je er daarna voor dat de content goed ontvangen wordt? Door middel van een goed design zullen potentiële klanten en partners je sneller serieus nemen.

Optimalisatie en Analytics

Bij het goed inzetten van de juiste content komt ook een stukje techniek kijken. Hoe zorg je er voor dat jouw online aanwezigheid gezien wordt? Wij weten hoe.

Video productie en montage

Er komt niks persoonlijke en vertrouwelijker over dat een pakkende video. Ga de interactie aan met uw doelgroep en bouw een band op voor lange termijn.

Uitleg video’s, wij maken ze.

Door onze honderden video tutorials die wij online plaatsten kunnen we kennis op een leuke en pakkende manier overbrengen. Wij bieden tutorials intern en extern voor scholen en bedrijven.
Tutorials voor bedrijven

Als bedrijf wil je dat jouw werknemers of klanten goed snappen hoe de verschillende processen of diensten verlopen binnen je bedrijf. Tutorials is een kost efficiënte manier om kennis over te dragen en zorgt ook nog eens voor betere resultaten.

Tutorials voor scholen

Als school wil je dat jouw leerlingen het maximale uit hun studietijd halen. Maar hoe doe je dat? Met online video kunnen de leerlingen zelf hun eigen tempo, werkplek en les krijgen van de beste leraar per vak.